Selecteer een pagina

Vrijgezellenfeestjes

Dansworkshops

Sparkle & Shine!

Als je een vrijgezellenfeest wil om nooit te vergeten, dan moet je bij Mila zijn. Burlesque, liquid motion (over de vloer), lapdance, walldance, of een archetype dansreis, er is heel veel mogelijk. Zij weet het zo op te bouwen dat ze iedereen mee krijgt, ook je schoonzus en je oma!

Als vrouwen+ samenkomen om sensueel te dansen, ontstaat er een bijzondere en veilige ruimte waarin we opbloeien en elkaar bekrachtigen. Als er een man in de ruimte is, gaat de focus snel naar ‘hoe komt het over?’ ‘ziet het er wel mooi uit?’ en gaat daardoor de focus weg van de eigen beleving.
Het lijkt makkelijker om te genieten van de dans als vrouwen+ samen dansen. Wij kunnen elkaar als geen ander aanmoedigen en toejuichen!

Burlesque workshop

Welcome to the world of Burlesque!
A world of glitters, feathers, heels, corsets & sparkles. Your inner DIVA will come out before you know it!
There’s no playing small here, it’s time to celebrate ALL of you.

About Burlesque
“The Art of Tease”

 You might have seen the movie ‘Burlesque’. This gives you a taste of it, but in my opinion it’s much more than perfect showgirls on stage. What I LOVE about Burlesque is that it celebrates ALL bodies. Female, male, transgender, crossgender, voloptuous, ginger, small, different, queer..   Everyone is welcome!

 When you go to a Burlesque show you will see that it’s a creative art, an expression of uniqueness! Every performer has it’s own style, flavour and shine. Some dancers are comics, some are classic diva’s, others are real powerhouses.
The thing that all performers have in common, is that they know the Art of Tease.

 “It’s not about seducing men, it’s about embracing womanhood.” is what Dita von Teese says.

 This quote says it all. This artform celebrates womanhood in all it’s forms. You don’t dance Burlesque for someone else, you do it because you want to show everyone how much you love yourself!
In a world where girls are taught to be polite and sweet, it’s such a liberation to take your space and be who you want to be.

The workshop

You get to wear Mila’s Burlesque costumes! You’re welcome in her Boudoir full of corsets, hats, dresses, skirts and glittery gloves, to dress up as the Burlesque Queen you are. You will start the workshop with a dress up party to get the full experience.

On classical and modern Burlesque music, we will explore the Art of Tease…
You’ll dance and shine & bump and grind your way to the spotlight!

 

What do you get?

✰ A fun & empowering experience
✰ More selfconfidence
✰ Glitter & Sparkles
✰ Dressing up
✰ Improvisation
✰ Feminine Empowerment
✰ Seduction
✰ Sexy dance moves
✰ Acting
✰ Liberation
✰ FUN!

 

 

Lapdance workshop

De perfecte combinatie van plezier, verbinding en sexy moves.

In deze workshop dompel je jezelf onder in Lapdance en duik je in het verleiden via dans. De focus ligt op het genieten van je beweging. Als je opgaat in je dans en je er zelf ontzettend van geniet, hypnotiseer je iedereen die naar je kijkt!

Lapdance is keer op keer een garantie voor heel veel plezier en verbinding. Wat ik iedere keer hoor is: “Ik vond het spannend, maar wat is dit LEUK! Je bouwt het goed en rustig op. Ik heb in tijden niet zo’n lol gehad.”

Naast die lol leer je ook smoking hot moves die je je helemaal eigen kan maken en thuis met je partner (of een leuke date) op een stoel kan doen!

 

Review

“Het voelde als een kinderfeestje maar dan met volwassen vrouwen. Zo mooi, zo puur, zo verbindend. Het was zo fijn. Ik kan het iedereen aanraden. Ik kan eigenlijk stiekem ook niet wachten om een lapdance te geven aan een man. Want ohhhhh als je me vraagt wanneer ik me echt sexy voel dan is het wel tijdens een lapdance. Ik hou van verleiden en van dansen dus een perfectere combinatie is er niet.”

 

 

Je danscoach

Is Mila de Bos. Haar enthousiasme en speelsheid is aanstekelijk en nodigt je uit om je sensualiteit en vrouwelijke kracht te vieren. Ze werkt met verschillende vormen van sensuele dans en met de archetypen en is zeer gepassioneerd om je weer thuis te laten komen in je lijf. In haar werk gebruikt ze ook The Wheel of Consent en haar kennis van het zenuwstelsel.
Met haar danscursussen maakt ze jouw erotische onschuld, je speelsheid en je levenskracht wakker.