A TASTE OF   PLEASURE

Ontdek jouw unieke route naar pleasure!

 

Met aanraking werkt het eigenlijk altijd zo: Pas als je hele fijne aanraking ontvangt en je verandert in een ontspannen pudding met een straaltje speeksel langs je kin, dan realiseer je je: GOD wat heb ik dit gemist!
Het punt is, als je het niet een tijd niet krijgt vergeet je bijna dat je het nodig hebt. Maar er kan wel een gemis sluimeren. Naar koestering, oprechte aandacht en verbinding. Naar eindelijk eens mogen ontvangen in plaats van altijd maar geven.

pleasure aanraking genieten meer plezier in bed beter communiceren

Hoe zien de ochtenden er uit?

We komen samen bij Mila thuis en beginnen met een kop thee en een openingsrondje; hoe zit je er bij? Wat is je verlangen vandaag? Wat zou je willen leren of ervaren?
Dan is er altijd een dansmoment, om in je lijf te zakken en je hoofd tot rust te brengen.

Daarna gaan we over op de aanraakspelletjes en oefeningen uit the Wheel of Consent. Hoe meer jouw lijf vertrouwt op dat jij je grenzen waarneemt en uitspreekt, hoe meer je kan ontspannen. En hoe meer je kan genieten!
Dus hoe helderder jouw Nee, hoe meer ruimte er komt voor jouw Ja.

Iedere ochtend heeft een ander thema en zal er net iets anders uit zien. Je kan dus vaker komen en steeds iets nieuws leren!

Wat ga je doen?

✧ Heel helder voelen wat je verlangt
✧ Uitspreken wat je wenst
✧ Oefenen met écht ontvangen
✧ Leren over the Wheel of Consent
✧ Het onderscheid maken tussen wat je wil en waartoe je bereid bent
✧ Ontdekken hoe je moeiteloos kan geven.

✧ Verbinding maken met je lijf
✧ De signalen van je lijf serieus nemen
✧ Je zenuwstelsel reguleren en ontspannen
✧ Opladen en jezelf voeden
✧ Leren hoe je trouw kan zijn aan jezelf in contact met anderen
✧ Verbinden met andere vrouwen

pleasure aanraking genieten meer plezier in bed beter communiceren

Mijn naam is Mila.

Het was voor mij best een uitdaging om mijn lijf echt te leren kennen. Ik dacht zelfs een tijdje dat ik gewoon niet zo goed ‘werkte’ als andere mensen. Ik raakte niet opgewonden genoeg van de seksuele benadering die op mijn pad kwam. Aanrakingen gingen me vaak te snel, waren te stevig, of te doelgericht. Ik vond het ook heel spannend om aan te geven wat ik graag wilde, wist ook eigenlijk niet goed wat dat dan was. Tot ik me ging verdiepen in the Wheel of Consent, van Betty Martin. En in de erotische voorkeuren die mensen kunnen hebben. Ik ontdekte dat alle mensen een eigen erotische blauwdruk hebben. En wat bleek? Ik ga helemaal aan van energetisch contact. Er bleek gewoon een naam te zijn voor hoe ik bedraad ben! En dat is inderdaad niet wat je in de meeste films ziet.

Door allerlei aanraakspelletjes te doen met vriendinnen en mijn geliefde ging er een wereld voor me open. Eindelijk wist ik in welke richting ik moest zoeken! Door te oefenen met the Wheel of Consent leerde ik een nieuwe taal, de taal van pleasure. Ik ben echt razend enthousiast over de effecten van deze aanraakspelletjes. Ik ken mezelf nu zoveel beter!
We leren dit niet op school, of ergens anders, terwijl het wat mij betreft echt basiskennis is. Je eigen lijf snappen. Daarom is mijn passie om deze kennis te delen zo groot. Ik gun dit iedereen!

Voor wie is het?

Deze ochtenden zijn voor iedereen die zich als vrouw identificeert, van 18 – 108 jaar. Je hoeft geen ervaring te hebben met the Wheel of Consent, of er ooit al van gehoord te hebben.
Als jij graag dicht bij jezelf wil blijven in het contact met anderen en je grenzen en verlangens helder wil communiceren, dan ben je heel welkom!

pleasure aanraking genieten meer plezier in bed beter communiceren

Hoe werkt het online boekingssysteem?

videocursus de taal van pleasure voor koppels

STAP 1

Je account

Via de knop hier onder maak je meteen je eigen account aan. Dit heb je nodig om deze ochtenden of danslessen te boeken.

sensuele danscursus mila de bos sensualiteit vrouwelijke kracht

Stap 2

Strippenkaart

Nadat je je account aangemaakt hebt kun je via de knop hier onder ‘krediet’ kopen. Je kunt zelf kiezen welke strippenkaart bij je past.

Stap 3

Ochtend boeken

Via de knop hier onder kun je in de agenda kijken voor welke data je je wil opgeven. Alle activiteiten kosten 1 punt/strip.