Voeg HTML toe voor de evenement inhoud

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Unleash cursus ‘Lapdance & Tease’ – Amsterdam

25 september, 2023, van 7:45 pm tot 9:45 pm

In de Unleash danscursus vier je je sensualiteit en vrouwelijke kracht. Door sensuele bewegingen te leren over de grond en tegen de muur, leer je je lichaam beter kennen en zul je je meer zelfverzekerd gaan voelen. Een verrijkende cursus voor iedere vrouw die zich meer thuis wil voelen in haar lichaam en sexy in haar vel!

We dansen zonder spiegels, in een ruimte met alleen sfeerlichtjes. Zo kun je je richten op het genieten van je bewegingen, in plaats van op hoe het er uit ziet. De innerlijke criticus heeft op deze manier minder kans om het over te nemen. In de Unleash cursusligt de focus namelijk niet op het perfect uitvoeren van danspasjes, maar op ontspanning, plezier en empowerment!

Koop hier je ticket!

Lapdance & Tease
Omdat we zó ontzettend veel plezier hebben tijdens het Lapdance & Tease retreat, gaan we er in deze cursus lekker 5 weken lang induiken! Mét die heerlijke warming-up die jouw zenuwstelsel helemaal laat ontspannen en fijne oefeningen om je sensualiteit aan te wakkeren. En natuurlijk allemaal heerlijke moves. Er zijn ook weer nieuwe moves toegevoegd aan het repertoir!
We gaan rond de stoel dansen, over de vloer én op elkaars schoot.

Wat ga je doen?
✧ Sensuele & hypnotiserende moves leren
✧ Genieten!
✧ Je plezier op #1 zetten
✧ Je vuurtje doen ontvlammen
✧ Verbinding maken met je lijf
✧ Je zelfvertrouwen een boost geven
✧ Je zenuwstelsel reguleren en ontspannen
✧ Opladen en jezelf voeden
✧ Je vrouwelijke kracht voelen
✧ Verbinden met andere vrouwen
✧ Mix van Floordance, Walldance & Lapdance

Voor wie?
Unleash is voor iedereen die zich als vrouw identificeert, of tussen de genders in. Van 17 – 107 jaar, danservaring of geen danservaring.
Je hoeft niet soepel te zijn, je mag zelfs denken dat je niet kan dansen!
Het gaat om het plezier en de verbinding met je lijf.
Als jij verlangt naar meer sensualiteit, plezier en belichaming ben je welkom!

Tickets
Earlybird: €157,-
(tot 5 september 2023 – 23:59)

Regular bird: €177,-
(vanaf 6 september 2023 – 23:59)

Supermama support ticket
Er 1 ticket beschikbaar voor €97,-, voor een alleenstaande mama of een vrouw die het anders niet kan betalen. Als jij graag zo’n ticket wil, neem dan contact met me op.

Koop hier je ticket!

Data
Introles: 4 september 2023 | 19:45 – 21:45 uur
Cursus: 25 sept, 2, 9, 16 okt + 30 okt | 19:45 – 21:45
(Maandag avonden)

Locatie
Belcampo Loft
Hannie Dankbaarpasssage 33, Amsterdam
(in de Hallen)

Reviews
“Ik heb meerdere danslessen gevolgd bij Mila, waaronder de Unleash cursus. Het was elke keer een cadeau aan mezelf. Als moeder van vier zette ik mezelf niet bepaald op de eerste plaats. Behalve tijdens de dansles. Eindelijk kon ik mijn eigen lichaam weer voelen en zelfs ervan genieten. Zelfliefde op de dansvloer, maar ook daarna, alsof er een knopje omgezet was. Mila schept een hele veilige omgeving waarin je helemaal je (prachtige) zelf kunt zijn. Misschien klinkt het gek, maar ik vind haar een heldin dat ze vrouwen helpt om weer in contact te komen met hun eigen vuur. Zo belangrijk en waardevol!”
– Drees Koren

“Lieve Mila

Ik ben zo dankbaar dat ik via via bij jou ben terecht gekomen. Toen ik erover hoorde dacht ik al, hè dat kan iets voor mij zijn. En ja het was een schot in de roos. Na een lang huwelijk was ik de connectie met mezelf helemaal kwijt. M’n sensuele ik was verstopt. Bezig zijn met m’n eigen pleasure deed ik totaal niet. Ik was vooral aan het pleasen. Door jouw lessen is er een wereld voor me open gegaan. De lessen voelen een combinatie van yoga, vrouwencirkel, tantra en sensueel leren dansen in 1. Echt de perfecte combinatie. Ik dacht eerst dat het me met name om het leren van sexy dansmoves ging. Maar na een cursus elders te hebben gedaan waar je een hele choreo leerde merkte ik dat ik wat miste. Je gelooft het bijna niet. Maar tijdens die lessen die slechts 1 uurtje duurde keek ik af en toe op de klok. Bij jouw lessen dacht ik na 2 uur, huh het is voorbij. Zelfs bij jou lessen als je vooraf je slecht of verdrietig voelt dan ben je na de les herboren. Echt hoe dat mogelijk is, blijft echt bijzonder. Maar jij bent ook bijzonder. Kan me ook 1 les herinneren waarbij ik veel verdriet voelde. Je liet me toen liggen in je schoot terwijl we samen naar de andere vrouwen keken. Zo bijzonder….liefdevol en zo puur. Je bent zo’n mooi en puur persoon en zo echt. Dat maakt jouw lessen bijzonder. Dat is echt jouw talent. En ja….. de lapdance retreat. Oh my god, dat was echt de kers op de taart. Dat voelde als een kinderfeestje maar dan met volwassen vrouwen. Zo mooi, zo puur, zo verbindend. In de natuur bij het strand. Echt na die dag was ik helemaal in een roes. Het was zo fijn. Ik kan het iedereen aanraden. Ik kan eigenlijk stiekem ook niet wachten om een lapdance te geven aan een man. Want ohhhhh als je me vraagt wanneer ik me echt sexy voel dan is het wel tijdens een lapdance. Ik hou van verleiden en van dansen dus een perfectere combinatie is er niet . Mila, dankjewel dat je doet wat je doet en een hele lapdance en tease cursus die kan echt niet meer ontbreken in het vervolg hahahahaha. Een schot in de roos. Ik kijk uit naar de nieuwe retreat en je nieuwe lessen want ik kan niet meer zonder! Heel veel liefs M”

Gegevens

Datum:
25 september, 2023
Tijd:
7:45 pm tot 9:45 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Belcampo Loft
Hannie Dankbaarpassage 33
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps