HUMAN DESIGN

De kennis die ik over mijzelf gekregen heb door Human Design helpt mij enorm om mijn levensenergie vóór mij te laten werken. Ik heb veel minder het gevoel dat ik moet ploeteren, tegen de stroom in. Door te snappen hoe mijn systeem werkt, kan ik het in mijn voordeel gebruiken!

In mijn geval was het heel belangrijk om te weten dat ik áltijd wil blijven leren. En dat het bestuderen van de dingen die ik rete interessant vind ervoor zorgt dat ik mezelf voed. Dat is waar het allemaal mee begint bij mij. Ik heb het echt nodig, anders sta ik droog. En wat het nog leuker maakt; daarmee ontvang ik uitnodigingen van mensen die graag met me willen werken! Ik schrijf over de dingen die ik leer en de inzichten die ik opdoe. Zo ontstaan de uitnodigingen vanzelf en laat dát nu net de strategie zijn voor een Projector.

Mijn energie type heet ‘Projector’ en ik heb 2 gedefinieerde centra; het root centrum en het splenic centrum. Dat betekent dat mijn Projector aura automatisch mensen leest, of ik nu wil of niet. En dat mijn kompas in het leven mijn intuïtie is. Mijn root centrum zorgt voor een heerlijk aanstekelijk enthousiasme, en voor bruisende levensenergie en plezier.

En als het gaat over wat ik in dit leven te communiceren heb (Mercurius), dan is dat ’the Love of the Body'(poort 46). Dit gaat over het sensuele eren van het lichaam als een tempel. Mensen met deze energie zijn diep aanwezig in hun lijf. Veel yoga teachers en dansers hebben deze poort geactiveerd in hun chart. Dat is toch niet te doen, zo accuraat! Ik geef al jaren sensuele dansles en ben tot op het bot geïnteresseerd in alles wat met sensualiteit en het lichaam te maken heeft!

Ik kon het niet geloven toen ik het las. Ik voelde een diepe erkenning voor wie ik ben en wat ik doe in het leven. Ik vind het zó wonderlijk dat het Human Design systeem zoveel prachtige tools en kennis biedt over hoe je fungeert als mens. Al 10 jaar duik ik in alle mensen en charts die ik tegenkom en blijf ik me (en anderen) verwonderen over hoe helpend en kloppend het is. Je krijgt hele praktische tools die je helpen om te leren surfen op die bruisende stroom levensenergie in jou!

Als je leert over jouw design is het net of iemand je met zachte ogen aankijkt en zegt:

 “Wauw, wat ben jij een uniek wezen! En je hebt ook nog eens een energie systeem cadeau gekregen dat heel graag voor je wil werken, precies op jouw manier. Zodat jij kan shinen en je talenten de wereld in kan slingeren!
En wat heb je toch een mooie karakter eigenschappen en leuke eigenaardigheden. Ik zie jou en ik vind je prachtig en perfect zoals je bent. Je hebt ook een paar interessante uitdagingen meegekregen, we zouden ze valkuilen kunnen noemen. Als je die een beetje in de gaten houdt, raak je niet te ver verwijderd van jouw kolkende rivier van levensenergie en creativiteit. Alsjeblieft en veel plezier!”

 

Als ik je begeleid via Human Design,

doen we dat in 3 stappen

Omdat ik er in geloof dat deze kennis veel beter landt als je het in hapjes krijgt in plaats van in één keer, stuur ik je dan eerst een aantal voice apps waarin ik informatie geef en opdrachten. Zo kan je stap voor stap onderzoeken hoe je door het leven kan flowen!


Stap 1

videocursus de taal van pleasure voor koppels

We plannen een sessie

 

Ik ontvang je telefoonnummer,
geboortedatum + tijd + locatie.
Je vertelt me waar je tegenaan loopt, zodat ik dat mee kan nemen mijn onderzoek.
Ik stuur je een betaalverzoek en Hoppa!

Stap 2

sensuele danscursus mila de bos sensualiteit vrouwelijke kracht

Ik stuur jou audio’s

 

Met informatie en opdrachten. Je krijgt in ieder geval 3 audio’s met een paar dagen ertussen om te experimenteren met hoe het voor jou werkt om meer vanuit jouw design te leven!
(via WhatsApp of Signal)

Stap 3

De sessie

 

We komen 1,5 uur samen via Zoom of in Den Haag of Bussum en ik vertel je hoe je via Human Design meer mee kan dobberen met jouw bruisende levensenergie. Kan ook wandelend! Je ontvangt een opname van de sessie.

Praktisch

Wat krijg je:

✧ In ieder geval 3 audio’s met hele waardevolle informatie over jouw design, in fijne porties

✧ Ruimte om vragen te stellen van tevoren én
tijdens de sessie

✧ Hele praktische tools, handvaten en opdrachten
om je levensenergie vóór je te laten werken

✧ Een geluidsopname van de sessie

Kosten

Voor de sessie + audio’s en opdrachten

€120,- 

 

Voel je een JA?

Te Gek!!

  Zo gaan we van start:

Stuur mij een e-mail op mail@miladebos.com
Met als onderwerp – ‘Human Design Sessie’

En vertel me:

1) Waar je tegenaan loopt/ waarom je graag een Human Design sessie wil

2) Je geboortedatum + tijd + locatie

3) Eventuele vragen die je hebt

Ik zal dan binnen 5 dagen antwoorden om
samen te kijken wanneer we van start kunnen.

 

Mijn laatste blogs

Intieme deelsels